Accountantskantoor Boerhof:

persoonlijke ondersteuning in ondernemen

Het ondernemerschap is een veelomvattende zaak. Of u nu starter bent of ondernemer in het midden- of kleinbedrijf, u wilt zich vooral bezig houden met dat waarvoor u ondernemer bent geworden. Administratie, jaarrekeningen, belastingen en regelgeving zijn zaken die vragen om een professionele en persoonlijke ondersteuning. Als Boerhof Accountants nemen wij u niet alleen uw administratieve en fiscale taken uit handen, wij helpen u ook uw vragen te beantwoorden, uw ideeën te toetsen en te zorgen voor een objectieve blik van buitenaf. Zo kunt ú doen waar u goed in bent en doen wij – voor u – waar wij goed in zijn: u efficiënt ondersteunen in uw ondernemerschap.

Persoonlijk
Boerhof Accountants is een klein en laagdrempelig kantoor met een informele sfeer. Ook zonder afspraak kunt u bij ons rustig binnenlopen voor advies. Als cliënt heeft u bij ons te maken met een vast aanspreekpunt. Hierdoor zijn de communicatielijnen kort en is deze persoonlijke adviseur goed bekend met uw onderneming. Wij hechten aan een duurzame persoonlijke relatie met onze cliënten.

Betrokken
Omdat wij zelf ondernemer zijn weten we wat ondernemen voor u betekent. Daarom doen we graag meer dan enkel het samenstellen van uw financiële informatie. Vanzelfsprekend verstrekken wij advies op verzoek maar we schromen daarnaast niet om u zo nodig ook zélf van advies te dienen. Persoonlijke betrokkenheid met u en uw onderneming vormt het uitgangspunt van onze dienstverlening. Uw persoonlijk adviseur is daarmee niet alleen een rechterhand maar ook een vertrouwenspersoon.

Betrouwbaar
Bij Boerhof Accountants kunt u vertrouwen op professionele kennis en ervaring. Onze medewerkers staan ingeschreven in het accountantsregister en ons kantoor is aangesloten bij de NBA, de beroepsorganisatie voor AA-accountants. Daarmee conformeren wij ons aan de geldende wet- en regelgeving voor de accountancy. Dit waarborgt de kwaliteit van de jaarrekening en al onze overige diensten. Naast de NBA zijn wij ook aangesloten bij Fiscount, een landelijke organisatie die accountantskantoren ondersteunt. Kortom, in Boerhof Accountants vindt u een betrouwbare partner.

Efficiënt
De medewerkers van Boerhof Accountants zijn steeds bekend met de laatste vaktechnische ontwikkelingen. Daardoor zijn zij in staat uw financiële- en/of salarisadministratie, het samenstellen van de jaarrekening en het doen van fiscale aangiftes, effectief te behandelen. Veel adviezen verzorgen wij zelf maar we kunnen zo nodig ook een beroep doen op een intensief netwerk aan advocaten, notarissen en fiscalisten. Zo zijn wij u op een breed terrein efficiënt van dienst.

Voor iedere ondernemer
Onze cliëntenportefeuille is gevuld met uiteenlopende MKB ondernemingen, van jonge starters tot aan middelgrote bedrijven. Ondernemers, maar ook particulieren, kunnen allemaal een beroep doen op Boerhof Accountants. Tijdelijk administratieve ondersteuning nodig? Ook dan kunt u op ons rekenen.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen?
Neem gerust contact met ons op voor een – geheel vrijblijvend – kennismakingsgesprek.

 

Accountantskantoor Boerhof bv

Arnhemsestraatweg 358, 6881 NK Velp    Postbus 293,
6800 AG Arnhem   T: (026) 368 31 40
E: info@boerhofAA.nl    W: www.boerhofAA.nl

Route

Plan uw route

Plan uw route

Samenwerking
NBA      Fiscount